Voorrondes Tim-Toppers Mobiele Werktuigen ATA- beurs 10-12 december

December 12, 2021

De vakbeurs Agrotechniek Assen is dé agrarische vakbeurs voor de landbouw en de landbouwmechanisatie. Een plek waar technologie, techniek en alles wat met de agricultuur te maken heeft, elkaar vinden. Drie dagen lang is dit het decor waar iedereen die interesse heeft of iets heeft aan te bieden in deze sector, elkaar ontmoet. Een ideale plek dus voor jong talent om zich te meten met medestudenten. Right place, right time voor de voorrondes van Tim-toppers in de vakwedstrijd monteur Mobiele Werktuigen.

Hier maakt u de landelijke voorrondes van Skills Heroes, de vakwedstrijden voor mbo-studenten, live mee. 15 studenten in opleiding voor monteur Mobiele Werktuigen, laten tijdens de Tim-toppers vakwedstrijden zien in hoeverre ze het vak beheersen. Ze worden drie beursdagen lang uitgedaagd het beste van zichzelf te laten zien. Kwalificatiewedstrijden waarbij vijf studenten zich zullen plaatsen voor de landelijke finale, volgend jaar maart in Leeuwarden. De Tim-toppersfinalisten, straks in Leeuwarden, verdienen een ticket naar de Euro Skills in Gras, Oostenrijk, in september 2020.

De beste Tim-topper 2019
Afgelopen augustus heeft monteur mobiele werktuigen Peter van Andel (foto) deelgenomen aan de World Skills in Rusland. Hij heeft, net als alle deelnemers laten zien dat hij het onderhoud, de reparaties, diagnoses en inspectie aan diverse mobiele werktuigen en – machines tot in de puntjes beheerst. Mobiele werktuigen: een dynamische wereld van ICT, hightech motoren, hydraulische systemen en elektrotechniek.

Meer weten én zien over onze Tim-toppers? Kom naar de Tim-stand op ATA!

Deel dit bericht:

Volg ons op: